Portfolio Laan Negen

In onderstaand overzicht zijn een aantal door Laan Negen uitgevoerde projecten opgenomen. De aard van de werkzaamheden voor het betreffende project verschilde van complete project uitvoering van idee tot implementatie, tot advies, CMS implementatie, email marketing of zoekmachine optimalisatie.

Momenteel zijn wij bezig met het optimaliseren van de vindbaarheid van de webshop van Golfshop Peelland golfshoppeelland.nl.

Beginpagina van de website golfshoppeelland.nl

Recent hebben wij de implementatie van een nieuwe website (tour-isaan.nl) voor de Tour Isaan reisorganisatie afgerond, welke rondreizen door het Noord Oosten (Isaan) van Thailand uitvoeren. De website van Tour-Isaan is gebouwd in het WordPress Content Management Systeem. Laan Negen heeft ook de vormmgeving voor haar rekening genomen. U kunt de website bezoeken door op onderstaande beeld van de beinpagina te klikken:

Beginpagina van de website tour-isaan.nl

Voor het beste weergave resultaat kan op het (Full Screen)icoontje rechts onderaan de vieuwer worden geklikt om het beeld op het gehele scherm te krijgen. Wanneer met de muis over het beeld wordt bewogen, wordt er meer informatie over het project getoond.

Copyright © 2008 - 2010 Laan Negen
Ontwerp & realisatie Laan Negen